У Краматорську як мінімум три людини загинули внаслідок артудару терористів

У Краматорську як мінімум три людини загинули внаслідок артудару терористів

Був нанесений удар по головному штабу АТО.

Джерело: Відомості

Президент України Петро Порошенко повідомляє, що внаслідок артудару терористів по Краматорську поранено військовослужбовців та значну кількість цивільного населення. Про це Президент сказав під час виступу у парламенті, передає УНН.

«25 хвилин тому система реактивного вогню Торнадо в Краматорську нанесла удар по Сармату, по нашому головному штабу Антитерористичної операції. Удар був нанесений по штабу, але другий залп потрапив по житловим кварталам Краматорська, який нібито зараз знаходиться в тилу», — сказав Порошенко.

Президент зазначив, що наразі є повідомлення про поранених військовослужбовців та значну кількість поранених серед цивільного населення.

Тим часом експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтин Машовець повідомив у своєму Фейсбуці, що під час обстрілу Краматорську загинув військовий.

«За результатами удару, звідти ледь не попав в штаб штаб АТО, знесено відібраний у бойовиків Т-72. Горить бензовоз. «300»-х — багато. На жаль, серед військових є загиблий, який втратив багато крові», — повідомив Машовець.

Згідно з даними Донецької ОДА, під час обстрілу Краматорська загинуло 3 людини, 15 поранено. 

Loading...