На Зеленського та його родину полювала банда, що підтримує зв’язок з Кадировим

На Зеленського та його родину полювала банда, що підтримує зв’язок з Кадировим

На Харківщині працівники міліції затримали злочинну групу, яка готувала напад на лідера «95 кварталу» Володимира Зеленського та його родину.

Джерело: Відомості

Про це у Фейсбуці повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Сьогодні співробітниками міліції знешкоджена злочинна група у складі 7 негідників, які готували акти насильства щодо лідера шоу проекту «95 квартал» Володимира Зеленського та членів його сім'ї», — розповів Геращенко.

За його словами, УБОЗ Харківської області спільно з ГУБОЗ МВС затримано злочинну групу з 7 осіб, один з яких за оперативними даними, має зв'язок з главою представництва Чеченської республіки.

Ця група протягом півроку збирала інформацію стосовно Володимира Зеленського та членів його сім'ї, як у Києві, так і в Кривому Розі, звідки Володимир родом.

10 грудня цією групою було здійснено підпал автомобіля, яким користувався Зеленський.

З метою не допущення подальшого знищення майна, а також можливого фізичного усунення Зеленського та його рідних, було прийнято рішення про затримання даної групи.

При проведенні обшуків в домоволодіннях затриманих вилучено великий арсенал зброї.

Також затримані обґрунтовано підозрюються в 11 епізодах шахрайства в особливо великих розмірах. На даний період три людини заарештовано і 4 затримані сьогодні.

«Зараз слідчі і оперативники з'ясовують, з якою метою негідники вистежували Зеленського та членів його сім'ї — це була підготовка до банального пограбування чи викрадення з метою вимагання, чи це була помста за сатиру на адресу Рамзана Кадирова», — пише Геращенко..

Слідчо-оперативні заходи тривають.

Loading...