Соліст гурту «Дискотека Аварія» відібрав у дружини доньку

Соліст гурту «Дискотека Аварія» відібрав у дружини доньку

Учасник російської групи «Дискотека Аварія» Олексій Сєров розлучився з третьою дружиною. Артист не зупинився на офіційному розірванні стосунків і відібрав у екс-дружини їх спільну доньку.

Джерело: Відомості

Колись щасливий шлюб з білявою Іриною з Естонії дав тріщину. Днями Олексій Сєров спеціально прилетів у Таллінн, щоб оформити розлучення, але фінальної точки у відносинах з дружиною музикантові здалося недостатньо. У Талліннському суді, де проходили слухання у справі про розлучення, учасник групи «Дискотека Аварія» зажадав одноосібної опіки над їхньою спільною п'ятирічною дочкою Поліною. Бажання батька суд задовольнив, повідомляє Super.

Як нагадує видання, з Іриною Сєров познайомився близько восьми років тому. Заповітної пропозиції руки і серця дівчині довелося чекати майже 4,5 роки. З білявою красунею співак таємно розписався в консульстві Таллінна. Свідками щасливої події стали лише діти молодят: спільна дочка Поліна, дочка нареченої Бетті і син нареченого Річард. Старший син Сєрова Марк в радісний для батька день залишився з мамою в Росії.

Відзначимо, що останнім часом «Дискотека Аварія» відома не стільки піснями, скільки скандальними розбірками між учасниками колективу. Раніше до складу групи входили Олексій Сєров, Микола Тимофєєв та Олексій Рижов. Проте нещодавно в колективі відбулися серйозні зміни. Через більш ніж 20 років Тимофєєв пішов з групи, вирішивши зайнятися сольною творчістю. Коли в одному з інтерв'ю Микола заявив, що його буквально вигнали з «Дискотеки», вибухнув скандал.

Тимофєєв хотів зберегти за собою право виконувати пісні, записані ним у складі групи. Проти цього виступили юристи колективу. 

Loading...