«Азов» наступає: від бойовиків звільнено Комінтернове, Павлопіль і Широкине

«Азов» наступає: від бойовиків звільнено Комінтернове, Павлопіль і Широкине

В прес-службі полку повідомили про нові успіхи бійців.

Джерело: Відомості

Бійці полку «Азов» в ході наступальної операції в бік Новоазовська звільнили ще один населений пункт – Комінтернове. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-центр полка «Азов». 

За даними силовиків, наразі триває зачистка другого блокпосту за Широкиним.

«Над Комінтерновим майорить український прапор. За Широкиним зачищаємо другий блокпост. «Азов» розгортає повномасштабний наступ. По всій лінії фронту точаться запеклі бої», — йдеться у повідомленні. 

Полк спеціального призначення «Азов» зранку розпочав наступальні дії в районі Маріуполя. Станом на 8:00 було зайнято Широкине і Павлопіль. Починається штурм Октября. 

«Зранку полк «Азов» розпочав наступальну операцію в напрямку Новоазовська. Станом на 8:00 було зайнято н.п. Широкине», — йдеться у повідомленні полку у Facebook.

«З обох боків застосовується зброя різного калібру. Ворог задіяв бронетехніку. Російська авіація тричі перелітала кордон, однак удару по наших силах не завдавала. О 9:00 взято перший блокпост в напрямку Саханки. «Противник відступає», — написали бійці.

О 9:04 з’явилось таке повідомлення: «Звільнено Павлопіль. Починається штурм Октября».

Зазначимо, російсько-терористичні війська за останні три доби змогли різко наростити ударну міць своїх флангових тактичних груп і з ранку понеділка, 9 лютого, перейшли до активних наступальних дій. 

Loading...