Українські військові не збираються покидати позиції біля Дебальцевого

Ніч в зоні АТО з 10 на 11 лютого характеризується збільшення штурмових дій ворога.

Джерело: Відомості

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів речник АТО Анатолій Стельмах.

«Двічі близько 10 та 12 години вечора терористи намагалися атакувати армійські підрозділи в районі селища Новогригорівка. Також відбувся бій з противником поблизу Дебальцевого. Тактика терористів, розвідка боєм, у цих зіткненнях не спрацювала. Після відповіді українських військових терористи відступили зі значними втратами», — повідомив він.

Цієї ночі противник активізувався і на маріупольському напрямку. З «Градів» обстріляли селища Мирне та Новоселівка.

«В той же час найгарячішою точкою на сході України залишається місто Дебальцеве на навколишні населені пункти. За ніч противник практично зі всіх видів зброї 18 разів вів вогонь по цьому напрямку. Найбільше постраждали Новогригорівка та Попасна. Саме ж місто Дебальцеве вже стало своєрідним символом героїчного протистояння. Тут терористи ведуть вогонь цілодобово. Руйнується міська інфраструктура. Та не зважаючи на це українські військові мужньо тримають позиції і залишати їх не збираються», — наголосив Стельмах.

Загалом протягом ночі незаконні збройні формування 35 разів вели вогонь по наших позиціях. У відповідь українська артилерія завдала низку точних ударів та примусила злочинців припинити вогонь, запевнили у прес-центрі АТО. 

Loading...