Скандальний актор Олексій Панін може договоритися до ще однієї справи

Скандальний актор Олексій Панін може договоритися до ще однієї справи

Співробітники поліції подали на російського актора Олексія Паніна заяву в правоохоронні органи, звинувативши його в образі осіб, які перебувають при виконанні службових обов’язків.

Джерело: Відомості

Однак сам скандаліст впевнений, що на суді все перебрехали, а сам він невинний і його емоційні вигуки «не тягнуть на реальний термін».

«У той момент, коли мою доньку, м'яко скажемо, забрали і помістили її у відділ поліції, я намагався туди проникнути. Я хотів увійти до своєї дочки, але мені всіляко перешкоджали. Зазначу, що на суді все було піднесено зовсім навпаки. Виявляється, це я заважав пройти співробітникам поліції», — цитують актора «Дни.ру».

За його словами, насправді це поліцейські його всіляко не пускали, застосовуючи фізичну силу. Панін при цьому визнає, що знаходився у вельми збудженому стані, оскільки не бачив своєї дитини чотири місяці.

«Я дозволяв собі якісь репліки на адресу співробітників поліції. Але це були не образи, а, скоріше, просто емоційні вигуки», — зазначив скандаліст.

«На реальний термін тут не тягне — це вже зрозуміло, — резюмував Панін. — Безумовно, я не заперечую свою вину повністю. Звичайно, я дозволив собі деякі вільності і за це відповім. Сподіваюся, що справедливо», — додав він.

Відзначимо, що в даний час Слідчий комітет вже проводить перевірку і вирішує питання про те, чи варто порушувати кримінальну справу стосовно Олексія Паніна за заявою поліцейських. Сам артист має намір скоро написати скаргу на уповноваженого з прав дитини в Санкт-Петербурзі. Відомий актор звинувачує омбудсмена в заподіянні психічної шкоди своїй дочці.

Loading...