Російська телеведуча Дана Борисова виходить заміж

Російська телеведуча Дана Борисова виходить заміж

Головна телеблондинка Росії Дана Борисова оголосила про своє заміжжя. 38-річна телеведуча і її наречений вже подали документи в загс.

Джерело: Відомості

Влітку минулого року в особистому житті Дани кипіли пристрасті. Любителі світської хроніки стежили за її скандальними розбірками з колишнім нареченим Олексієм Панковим, який обіцяв облити Борисову кислотою, за що вона заявила на нього в поліцію, пишуть «Дни.ру».

Колишні закохані познайомилися на програмі «Давай одружимося!». Дана була нареченою, а Олексій виявився тим самим щасливчиком з трьох претендентів на руку і серце телеведучої. Роман розвивався швидко і бурхливо, зі зворушливими зізнаннями в соцмережах і гарячими обіймами на фото.

Але чорна кішка пробігла між нареченим і нареченою, змусивши їх вести кровопролитні бої в ЗМІ та особистих акаунтах. Після таких страшних загроз і повного фіаско в особистому житті Борисова довго не могла отямитися. Але зараз у неї все налагодилося. «Я щаслива ... Я кохаю і кохана», — похвалилася днями в Instagram Дана.

Згодом телеведуча опублікувала фото красивого букета троянд, який їй подарував новий коханий. У коментарях під знімком одна з прихильниць поцікавилася, на якій стадії їх стосунки, на що Дана відповіла, що вони подали заяву в загс. «Колись це трапляється. Навіть у 38 років», — сповнена оптимізму зірка.

Мабуть, переборщивши з публічністю під час свого попереднього роману, Дана вирішила нового нареченого заховати від чужих очей. На світські заходи вона його не бере, спільні фото в Instagram не викладає, а з журналістами кокетує, що, мовляв, розповім про свого нареченого неодмінно, але тільки після весілля. 

Loading...