Партизани ліквідували близько 600 російських військових та найманців

Український партизанський загін «Тіні», який діє на території Донецької області, за всю історію своєї діяльності ліквідував близько 600 російських військовослужбовців і найманців.

Джерело: Відомості

Про це в інтерв'ю ZN.UA повідомив лідер загону Олександр Гладкий.

Він зазначив, що кілька місяців тому їхній загін переорієнтувався «на знищення переважно військовослужбовців Російської Федерації, російських найманців і командирів сепаратистів».

Гладкий перерахував ліквідовані ними цілі: «Андрій Борисов, позивний» Чечен», польовий командир, колишній комендант Маріуполя, знищений разом з двома офіцерами ГРУ, Протасовим і Лисяковим, генерал Сергій Андрейченко і польовий командир Рафі Абдул Джабар, з ними 12 росіян і шість чеченців.

23 листопада в районі Комінтернового ліквідовані вісім чеченців, сім росіян і три сепаратисти, які прибули для організації контрпартизанської боротьби. Серед них позивні «Лев», «Обраний» і «П'ятий». 27 грудня при співпраці з СБУ був знищений командир снайперської групи Амір Алданов, позивний «Лідер». У січні ліквідували російського генерал-майора Петра Павлова. І генерала-зрадника Олега Моргуна, колишнього начальника маріупольської міліції, який перейшов на бік сепаратистів».

Loading...