Російський депутат зізнався, що воює на Донбасі проти сил АТО

Російський депутат зізнався, що воює на Донбасі проти сил АТО

Російський депутат Олександр Негребецький з осені 2014 року воює на Донбасі разом з іншими найманцями з Росії проти сил АТО.

Джерело: Відомості

Зараз же він повернувся в Росію з «вантажем-200» з Донбасу, але незабаром знову повернеться на чужу землю, передає Перший обласний.

«Їду в третій раз. Я командир одного з підрозділів, де всі 100% — з Челябінської області. Зі мною зв'язувалися інші хлопці, які там вже були і на наступному тижні вони виїжджають разом зі мною в мій підрозділ, це ще 5 осіб», — зізнався Негребецький.

Він уточнив, що повернувся до Челябінська саме для того, щоб привезти з Донбасу «вантаж-200», але незабаром знову повернеться на схід України.

За його словами, його підрозділ дислокується в аеропорту Донецька і утримується на гроші «меценатів».

Відзначимо, Негребецький є депутатом міських зборів Златоуста і ветераном другої чеченської кампанії. Він зазначив, що в Донецьк поїхав ще наприкінці вересня минулого року, де влаштувався в загін контррозвідників, який на 10% складається з жителів Донецька, які називають себе «русскими», а інші 90% — це «добровольці з Уралу та Сибіру».

Проте одночасно російський депутат не зміг сказати, за що саме він воює в Україні.

Нагадаємо, напередодні президент України Петро Порошенко показав на Мюнхенській конференції в ході президентських дебатів паспорта та військові квитки деяких російських солдатів, які «заблукали» на території України, як докази присутності російських військ у Донбасі.

У Росії визнали докази непереконливими і направили Києву запит на копії продемонстрованих Порошенко документів, підкресливши, що «корочки можна купити на ринку».

Loading...