Собчак ледь не розтерзали після її заяви на ТБ, що на Донбасі воюють російські солдати

Собчак ледь не розтерзали після її заяви на ТБ, що на Донбасі воюють російські солдати

Пропагандистський шабаш журналістка описала у своєму Twitter трьома словами: «Я в пеклі».

Джерело: Відомості

Журналістка російського телеканалу «Дождь» Ксенія Собчак в ефірі програми «Список Ноткіна» на пропагандистському телеканалі НТВ заявила про те, що на Донбасі воюють військові російської армії. Ця заява спричинила справжню істерику в студії, розповідає ТСН.

Собчак після того не дали сказати ні слова, почали ображати, а двоє жінок з гостей програми почали кричати про те, що «на Донбасі воюють американці і поляки».

«Ви брешете, я з Донецька, я все це бачила своїми очима, коли літаки летять, я зі своєю 3-річною дитиною не знала, куди подітися. Прийшли американці, поляки прийшли, вони по-російськи навіть не розмовляли», — сказала одна з жінок. Потім вона договорилася до того, що «напророчила» Собчак, що у неї не буде дітей.

Увесь цей пропагандистський шабаш журналістка описала у своєму Twitter трьома словами: «Я в пеклі». «Мене просто трясе. Така доза масової брехні небезпечна для здоров'я. Бідні, бідні люди...», — додала Собчак.

Нагадаємо, 6 лютого, спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що в боях на Донбасі беруть участь військовослужбовці 21 підрозділу Збройних Сил Росії.

«Представники двадцяти одного підрозділу зафіксовані в Україні, але не одночасно, а в різний час. Ця карта ще не точна, вона буде доповнюватися», — сказав Лисенко, показавши картку, на якій перераховані назви підрозділів ЗС РФ, Генштабу РФ і їхні шеврони.

«Зокрема, це всім відома 76 десантна дивізія зі Пскова, 18 бригада з Чечні, 3 бригада спецпризначення з Ульяновська і багато інших», — додав він, пише Лігабізнесінформ.  

Loading...