Охлобистін розчовп собі обличчя стільцем

Охлобистін розчовп собі обличчя стільцем

Російський актор та «оспівувач» політики Путіна Іван Охлобистін потрапив до лікарні з переломом лицьової кістки. Інцидент стався ввечері 6 лютого.

Джерело: Відомості

Іван Охлобистін потрапив до московської лікарні після неприємного інциденту, що стався під час святкування 6 лютого іменин його дружини Оксани — він впав і вдарився головою об стілець. За попередніми даними, лікарі діагностували у нього перелом лицьової кістки, передають «Дни.ру»

Торжество проходило в таун-хаусі на північному заході російської столиці. У якийсь момент 48-річний актор оступився і впав обличчям вниз на стілець, що стояв поблизу. Турбуючись про наслідки, жінка викликала швидку допомогу.

«Крові не було. Але мій чоловік хотів перевірити, щоб у нього не було ніякої травми обличчя. Справа в тому, що він в кіно зараз знімається, йому в понеділок (9 лютого) виходити. І він боїться, що буде неустойка в плані змін», — розповіла Оксана Охлобистіна.

За попередніми даними, лікарі діагностували у пацієнта перелом лицьової кістки. Втім, від госпіталізації він відмовився і самостійно залишив стіни лікарні.

Сам Охлобистін зробив запис в Twitter, з якої стає зрозуміло, що актор впав не так на стілець, а вдарився об бетон. За його словами, удар був сильним. 

Loading...