Потап розповів, що коли дізнався про смерть Кузьми, ридав, як дитина

Потап розповів, що коли дізнався про смерть Кузьми, ридав, як дитина

Колеги та друзі Кузьми Скрябіна кажуть, що він був щирою, чесною і світлою людиною в українському шоу-бізнесі. Про покійного співака висловилися Потап, Джамала та Олександр Скічко.

Джерело: Відомості

Близькі та колеги Кузьми Скрябіна досі не можуть відійти від шоку. Багато з них прийшли вшанувати пам'ять на Майдані в Києві і поїхали до Львова, щоб востаннє попрощатися з другом, пише Viva.

Серед тих, хто взяв участь у мітингу пам'яті Кузьми, був і ведучий каналу «Україна» Олександр Скічко.

«Я не знаю, як і чому так сталося, але це дуже складно. Я знав Кузьму, знав його родину, бував у нього вдома в гостях, — зі сльозами на очах згадує ведучий у програмі «Зірковий шлях». — Одне можу сказати абсолютно точно: Кузьма був найдобрішим чоловіком в українському шоу-бізнесі».

Важко сприйняв звістку про смерть Андрія і репер Потап:

«Коли дізнався цю новину — цілий ранок проплакав, як дитина. Я — дорослий, здоровий, двометровий мужик — ридав перед комп'ютером, намагаючись знайти спростування, про те, що ця новина — фейк, і не більше. Андрій був таким справжнім… Це був найчесніший артист у світі».

З теплотою згадує Кузьму і співачка Джамала:

«Без «Скрябіна» та Андрія Кузьменка не було б української музики. А Кузьма… є такі люди, про яких кажуть: він іде і «світиться». Ось таким був і він — неймовірно світлою людиною».

Похорон Кузьми Скрябіна відбувся 5 лютого. Поховали співака на кладовищі в селищі Брюховичі біля Львова.

Loading...