Наречена зірки «Вулиці розбитих ліхтарів» вдвічі молодша за актора

Наречена зірки «Вулиці розбитих ліхтарів» вдвічі молодша за актора

Популярний російський актор, зірка кримінального серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів» Сергій Селін зібрався одружуватися вдруге.

Джерело: Відомості

Обраницею артиста стала кохана жінка, мати його двох дітей Ганна, яка молодша за нього на 23 роки.

Протягом декількох років Сергій Селін і його кохана Анна живуть разом. У пари підростають двоє дітей — п'ятирічна Марія і трирічний Макар. Проте мало хто знає, що Сергій і Ганна досі офіційно не зареєстрували свої стосунки. Зараз же стало відомо, що пара все ж вирішила одружитися найближчим часом. З'ясувалося, що пропозицію коханій жінці Селін зробив ще кілька років тому, але пара не знаходила часу на те, щоб влаштувати торжество, пишуть «Дни.ру».

«Ми святкували мій день народження. І в розпал вечора я простягнув Ані обручку від Tiffany і сказав:» Виходь за мене заміж!» — розповів актор. Однак урочисту подію довелося перенести на невизначений термін, тому що Анна спочатку завагітніла донькою, а потім і сином. Лише зараз закохані знайшли час офіційно оформити стосунки. Сергій та Анна розпишуться 14 лютого, в День всіх закоханих. На цю дату бажаючим доводилося записуватися за півроку, і у Селіна шансів було небагато. Однак для улюбленого актора співробітники загсу зробили виняток і погодилися провести церемонію саме в призначений ним день. До речі, незважаючи на велику зайнятість і необхідність сидіти з дітьми, пара все ж знайшла можливість влаштувати собі медовий місяць. Романтичну подорож Сергій і його обраниця проведуть у сонячній Домінікані.

У 2009 році Сергій Селін розлучився зі своєю першою дружиною Ларисою. Вони прожили в шлюбі 21 рік і завжди справляли враження ідеальної пари. Ще більш несподіваним стало рішення на той момент 48-річного актора піти до своєї нової обраниці — 25-річної Ганни.

Loading...