Бабченко назвав Росію країною алкоголіків, яка здає бабусю в тюрму за пачку масла

Російський журналіст, видавець журналу «Мистецтво війни» Аркадій Бабченко вважає, що РФ — це країна алкоголіків і моральних ідіотів.

Джерело: Відомості

Про це він написав у своєму Фейсбуці.

«Третього лютого близько 15:30 у поліцію доставили 81-річну жінку. Вона підозрювалася в крадіжці трьох пачок вершкового масла в магазині «Магніт» Кронштадта, вартість яких близько 300 рублів», — пише Бабченко.

Затримана за крадіжку бабуся була блокадниця, розповів він. Про це повідомила голова громадської організації «Жителі блокадного Ленінграда» Кронштадтського району Емма Лешина. У відділенні поліції жінка померла від розриву серця. «Коли її доставили в поліцію, вона усвідомила, що трапилося, її совість не витримала, і вона померла», — сказала Лешина.

Як пише Бабченко, кримінальна справа в Росії починається з крадіжки на суму понад тисячу рублів. До тисячі — штраф. «Але навіть якщо і штраф — що робить нормальна людина в нормальному світі, коли бачить, як стара жінка краде масло на 10 доларів? Вона купує їй це масло. А також ще картоплю, хліб, молоко і взагалі сумку продуктів на додачу. А в бездуховній гейропі ще й організовує товариство волонтерів, яке раз на тиждень по черзі буде відвідувати її, і, якщо треба, приносити їжу», — зазначає Бабченко.

«Що робить Великий Духовний Російський Мужик, який працює охоронцем у Великій Країні Духовних Скрепів, що встала з колін? Він свою ж російську бабусю — ту російську бабусю, яку телевізор щосили захищає від проклятих фашистів на Донбасі — здає в поліцію.

Не Абамка, не Меркель і не Порошенко навіть. Саме цей великодуховний народ, що встав з колін, здає бабусю за пачку масла, викидає з автобуса в тридцятиградусний мороз хлопця-інваліда за неоплачений проїзд і погрожує відібрати дітей у чоловіка посадженої у в'язницю матері.

Країна алкоголіків, моральних ідіотів і інфантилів. Скрепи в цій країні не знають кордонів. Орки», — підсумовує Бабченко.

Loading...