Джонні Депп одружився з молодою акторкою Ембер Херд

Джонні Депп одружився з молодою акторкою Ембер Херд

Відомі голлівудські актори Джонні Депп і Ембер Херд офіційно оформили стосунки. Шлюбна церемонія відбулася в їхньому будинку в Лос-Анджелесі в суто інтимній обстановці.

Джерело: Відомості

Численні шанувальники пари не можуть до кінця повірити в те, чого вони так довго чекали: Джонні Депп і Ембер Херд одружилися. Голлівудські зірки вирішили обмежитися скромною церемонією у вузькому колі друзів і близьких у власному будинку в Лос-Анджелесі, передає People. Як повідомив один з артистів, «Джонні так закоханий і так хотів зробити її своєю дружиною, що не зміг чекати», пишуть «Дни.ру».

Раніше західні ЗМІ мало не в один голос кричали, що 51-річний Депп і 28-річна Херд зв'яжуть себе узами шлюбу в майбутні вихідні на приватному острові Little Hall's Pond Cay, що належить акторові. Очікувалося, що на весілля на Багамах прибудуть всього 50 чоловік, а наречена буде одягнена в сукню від дизайнера Stella McCartney. Втім, журналісти не втрачають надії, що все ж зможуть дочекатися пишної церемонії.

За словами друзів Деппа, Джоні і Ембер вирішили влаштувати весілля, тому що у актора було «віконце» в щільному графіку: «Вона зараз знімається в Лондоні, а в нього ось-ось почнуться зйомки чергових «Піратів Карибського моря» в Австралії. Так що це єдиний момент, коли вони можуть перетнутися і одружитися».

Актриса Ембер Херд, яка стала обраницею зірки «Піратів Карибського моря», познайомилася з Джонні Деппом у 2012 році на зйомках фільму «Ромовий щоденник». У червні того ж року Депп пішов від Ванесси Параді, з якою його пов'язували стосунки строком у 14 років.

Варто відзначити, що Параді і Джонні Депп не були офіційно одружені і неодноразово заявляли, що не поспішають оформляти стосунки. За час цього роману у акторів народилися дочка Лілі-Роуз і син Джек. Незважаючи на розрив, вони підтримують стосунки, більше того — Ванесса стала першою, кому Джонні повідомив про майбутнє весілля. Як з'ясувалося, Ембер Херд є шанувальницею екс-дружини свого коханого.

Loading...