У Львові родичі, друзі та шанувальники прощаються з Кузьмою «Скрябіним»

У Львові родичі, друзі та шанувальники прощаються з Кузьмою «Скрябіним»

У Львові у Преображенській церкві проходить заупокійна літургія за загиблим у автокатастрофі українським співаком Андрієм Кузьменком, відомим як Кузьма «Скрябін».

Джерело: Відомості

Провести відомого співака в останню путь прийшли його родичі та друзі, а також сотні прихильників і поціновувачів таланту Кузьми. Всередині у храмі на літургії присутні також представники керівництва міста та Львівської області, передає УНН.

До церкви приїхали родичі Кузьми – мама, тато і дружина, які першими зайшли у храм. Маму вели під руки, а дружина зайшла у церкву, закривши обличчя чорною хустиною. Жінка артиста ледь тримається на ногах. Вона знаходиться в напівпритомному стані. Її підтримує мама Кузьми Ольга Михайлівна.

Храм переповнений присутніми. Ще кілька сотень людей стоять поблизу храму. Присутні принесли чимало квітів і поминальних вінків.

Журналісти бачили у храмі Руслану, яка не стримує сльози, Влада Ряшина, Валентина Коваля та Володимира Парасюка, розповідає ТСН.

Зауважимо, на вулиці можливості в останнє вшанувати пам'ять улюбленого артиста чекає дуже багато людей. Спокій і порядок на вулиці охороняють бійці-айдарівці.

Як повідомили священослужителі, заупокійна літургія перейде у вечірню службу після 18:00.

Двері Преображенської церкви будуть відчинені до ранку, аби кожен охочий зміг попрощатися з відомим музикантом. 

Loading...