Джигурда потрапив у лікарню після скандалу з дружиною

Джигурда потрапив у лікарню після скандалу з дружиною

Російський актор Микита Джигурда потрапив до лікарні після скандалу зі своєю дружиною, фігуристкою Мариною Анісіною та її партнером по льоду Гвендалем Пейзерою.

Джерело: Відомості

Актор, що захворів через можливе розлучення з дружиною, опублікував фото з палати і повідомив, що його терміново готують до операції, пишуть «Дни.ру».

Джигурда перестав відповідати на дзвінки і залишив у мікроблозі повідомлення про те, що йому доведеться лягти на термінову операцію.

«Я повинен був летіти в Париж на зустріч з адвокатом, але мені потрібна термінова операція», — відзвітував актор і опублікував фото своєї руки, звідки медик брав кров.

Джигурда поділився ще одним знімком з лікарні 4 лютого. Правда, судячи з коментарю, Микита перебуває в гарному настрої і навіть примудряється жартувати. «Мене готують до операції слава роду не до кастрації, хоча майже що поруч…» — жартівливо написав актор.

Раніше темпераментний артист зізнався, що сварка з дружиною підкосила його здоров'я. Джигурда поскаржився на серйозні скачки тиску: «Те, який скандал з цього влаштували, викликало у мене гіпертонічний криз, тиск 220!» 

Loading...