Батько Андрія Кузьменка: Ми жили заради Андрія, не знаю, як будемо жити далі

Улюблена собака постійно скиглить і плаче.

Джерело: Відомості

Тіло лідера гурту «Скрябін» вчора на кілька годин привезли в його київський будинок, де з Андрієм Кузьменком змогли попрощатися друзі і сусіди. Вшанувати пам'ять артиста прийшли музиканти його колективу, Олександр Пономарьов, Ігор Кондратюк, Олексій Залевський та інші. Після чого катафалк у супроводі машини ДАІ вирушив до Львова, в передмісті якого живуть батьки музиканта. Колона з машин під'їхала до будинку Кузьменко в Брюховичах близько 16 години, розповідає «Сегодня».

В одному з авто приїхала вдова музиканта, Світлана, яку, за словами очевидців, було не впізнати — жінка вбита горем. Маму підтримувала 17-річна дочка Марія-Барбара. Машина з тілом співака заїхала на територію батьківського дому. З самого ранку прихильники несли до воріт будинку квіти і лампадки.

Батько Андрія, 72-річний Віктор Кузьмич, ледве стримуючи сльози, говорить: «Ми жили заради Андрія, а він жив заради нас з дружиною. Сьогодні вночі він буде у нас вдома, а завтра з ним зможуть попрощатися всі небайдужі до нашого горя».

За словами Віктора Кузьмича, Андрій часто бував у них в гостях: «Кожен місяць точно приїжджав, на Великдень обов'язково. Любив брати нас з дружиною в подорожі, на концерти до нього в інші міста приїжджали. Його улюблена страва — голубці з картоплею і мамині вареники. А ще, коли він приїжджав у гості, весь час гуляв з нашим Оскаром (кокер-спанієль), який зараз весь час скавулить і плаче… Не знаю, як ми будемо жити далі».

Андрія вирішили поховати на місцевому кладовищі, щоб бути ближче до могили сина.

Сьогодні у Львові пройде прощання з музикантом. 

Loading...