Львів у жалобі за Кузьмою, музиканта поховають у родинному склепі

Львів у жалобі за Кузьмою, музиканта поховають у родинному склепі

З кожного кіоску на центральній площі лунають хіти «Скрябіна».

Джерело: Відомості

Сьогодні у Львові, у Преображенській церкві, попрощаються з легендарним музикантом, солістом гурту «Скрябін» Андрієм Кузьменком (Кузьмою), який трагічно загинув в аварії у понеділок, 2 лютого, пише ТСН.

Зараз у Львові сумна атмосфера. З кожного кіоску на центральній площі лунають хіти «Скрябіна». Люди сходяться до Преображенської церкви, де відбудеться прощання з артистом. Розпочнеться жалоба за Кузьмою о 16:00.

Всі заходи, які відбувалися у Києві, та похорон — лише для сім'ї. Таким є рішення родини Андрія Кузьменка, з яким попросили всіх шанувальників рахуватися.

Усі бажаючі попрощатися із музикантом Андрієм Кузьменком та провести його останню путь зможуть зробити це у Львові.

Кузьму «Скрябіна» поховають завтра, 5 лютого, на Брюховицькому цвинтарі (біля Львова) в родинному склепі Кузьменків. Для улюбленого сина батько Андрія Кузьменка викупив місце у новому склепі, пише «Сегодня».

Працівник місцевого бюро ритуальних послуг розповів, що батько Кузьми купив чверть склепу з окремим входом буквально через кілька годин після звістки про загибель сина. «Там ще нікого не ховали. Склеп зовсім новий, нагадує більше бункер», – розповіли працівники кладовища.

В одній такій секції можна поховати кількох осіб, вартість осередку коливається в районі 6000 гривень. Ділянка зі склепом розташована у глибині цвинтаря.

Вранці 2 лютого Кузьма повертався з Кривого Рогу, де напередодні відіграв концерт. На 86 км траси «Кіровоград-Запоріжжя» його позашляховик «Тойота» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з молоковозом. Андрій, якому було 46 років, загинув на місці. 

Loading...