Трьох луцьких міліціонерів піймали на отриманні хабара

Трьох луцьких міліціонерів піймали на отриманні хабара

Керівник Волинського обласного управління міліції наголосив під час брифінгу, що хабарникам не місце у міліції.

Джерело: Відомості

За словами Петра Шпиги, співробітники внутрішньої безпеки УМВС спільно із працівникам СБУ «на гарячому» затримали трьох дільничних інспекторів міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області на отриманні ними неправомірної вигоди у розмірі 3000 гривень. Таку суму вимагали правоохоронці від громадянина за непритягнення його до адміністративної та кримінальної відповідальності, розповіли у прес-службі СЗГ УМВС України у Волинській області.

Не чистих на руку правоохоронців затримали під час отримання грошових коштів на опорному пункті міліції.

«Злочинну діяльність цих співробітників міліції ми розпочали документувати ще 10 жовтня 2014 року. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Правопорушників затримано, наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Луцького міського відділу міліції», — прокоментував головний міліціонер Волині.

Матеріали кримінального провадження скеровані до обласної прокуратури. Нині тривають слідчі дії та встановлюються додаткові епізоди їхньої протиправної діяльності.

«Здійснюючи реформування правоохоронних органів, формуючи міліцію європейського зразка, ми зобов’язані в першу чергу очистити наші лави від корупціонерів, тих, хто не достойний носити погони. У міліції не місце хабарникам! Для створення дієвої поліцейської служби потрібні чесні міліціонери», – наголосив Петро Шпига.

Loading...