Яценюк подав до парламенту 40 законопроектів

Уряд направляє на розгляд парламенту близько 40 законів.

Джерело: Відомості

Про це сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає УНН.

«Близько 40 законів уряд направляє до парламенту для розгляду та прийняття», — зазначив Яценюк.

«Це справа кожної політсили приймати для себе політичні рішення чи підтримати країну в цей складний період часу, чи підтримати ті радикальні заходи, які, на мою думку недостатні, але не у всіх вистачає політичної волі провести жорсткі реформи, як це робили в Польщі, Латвії, Литві, які тепер є членами ЄС та демонструють зростання», — заявив Яценюк.

«Іншого шляху, ніж шлях економічних і політичних реформ, у країни немає. Це єдино правильний і вірний рецепт. Це спільна політична відповідальність парламенту, коаліції і уряду, в якому представлена кожна політична сила, яка є членом коаліції. Сподіваюся, що в процесі роботи дійдемо до розуміння політиками відповідальності за майбутнє, а не за сьогодення», — підсумував Яценюк.

Він також зауважив, що завтра міністр фінансів Наталія Яресько представлятиме в парламенті проект державного бюджету 2015 року.

«Завтра міністр фінансів буде представляти закон про державний бюджет у Верховній Раді Україні, профільні міністри будуть представляти інші урядові законопроекти», — додав він.

Він наголосив, що проведення реформ в Україні є спільною відповідальністю уряду та парламентської коаліції. 

Loading...