У РНБО перерахували найгарячіші точки на Донбасі (мапа)

У РНБО перерахували найгарячіші точки на Донбасі (мапа)

На Дебальцевському напрямі терористи з «Градів» обстріляли українську колону групи розмінування.

Джерело: Відомості

В Раді національної безпеки і оборони розповіли, де на сході України відбуваються найзапекліші бої між проросійськими терористами і українськими військовими. Про місця і напрямки бойових зіткнень розповів речник РНБО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV.

За його словами, значно посилилися обстріли на Маріупольському напрямі. Тут бойовики в районі н.п. Новоласпа, Старогнатівка, Миколаївка та Новотроїцьке неодноразово обстрілювали українські опорні пункти з реактивних установок «Град». Позиції біля с.Талаківка терористи обстріляли з артилерії. Наші військовослужбовці завдають ударів у відповідь, знищуючи вогневі точки противника.

На Донецькому напрямі терористи з артилерії, мінометів та стрілецької зброї багаторазово обстріляли позиції сил АТО біля н.п. Славне, Авдіївка, Красногорівка, Піски, Верхньоторецьке.

На Дебальцевському напрямі терористи з «Градів» обстріляли українську колону групи розмінування. З артилерії, мінометів та стрілецької зброї терористи обстріляли позиції сил АТО біля н.п. Дебальцеве, Вуглегірськ, Кам'янка, Донецький та Нікішине.

Залишається напруженою ситуація на Луганському напрямі. Тут бойовики з мінометів здійснили масований обстріл опорного пункту сил АТО поблизу м.Щастя, а також обстріляли житлові квартали міста. З реактивних установок «Град» терористи обстріляли українські позиції поблизу с.Верхня Вільхова, з артилерії та мінометів — опорні пункти біля сіл Макарове та Вільхове. Зафіксовано перекидання терористами до Станично-Луганського району додаткових артилерійських установок. Частину цього підкріплення сили АТО вже знищили під час вогневих ударів у відповідь.

Тривають обстріли бойовиків в районі Бахмутівської траси, де терористи з реактивних установок «Град» обстріляли опорний пункт біля с.Кримське та з артилерії і мінометів — позиції українських військових поблизу сіл Сокільники та Трьохізбенка.

Loading...