Цілу ніч бойовики обстрілювали сили АТО в Щасті, Нікішиному та Дебальцевому

Цілу ніч бойовики обстрілювали сили АТО в Щасті, Нікішиному та Дебальцевому

За минулу добу бойовики 45 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Джерело: Відомості

Як повідомляє штаб АТО в Facebook, вночі з мінометів та стрілецької зброї обстрілювали позиції силовиків неподалік Нікішиного, Ольховатки та Миколаївки, що неподалік Маріуполя, з РСЗВ БМ-21 «Град» нанесли вогневе ураження по околицям Дебальцевого. 

«Обстановка в Донецькому аеропорту під контролем сил АТО, напередодні бойовики тричі обстріляли наші підрозділи, що захищають цей стратегічний об'єкт. Силовики вогневі точки бойовиків нейтралізували», — повідомляють у штабі.

За інформацією штабу АТО, найбільш складна ситуація в районі населеного пункту Щастя.

«Протягом ночі бойовики з мінометів, танків та артилерійських систем вели вогонь по позиціям сил АТО, які забезпечують оборону цього міста, а також стратегічного об'єкту – Луганської ТЕС. Бандити розгорнули вогневі позиції на території населеного пункту Весела Гора», — кажуть силовики.

Повідомляється, що бойовики під прикриттям будинків мирних мешканців селища протягом двох годин стріляли по нашим підрозділам.

«Напередодні вечором бойовики намагались атакувати наші позиції, здійснивши напад зі сторони населеного пункту Геївка. Атака бойовиків відбита, втрат серед українських військовослужбовців немає», — додали у штабі.  

Loading...