Fb: Внаслідок вибуху в Донецьку було знищено «роту спецназу з Єкатеринбурга»

Fb: Внаслідок вибуху в Донецьку було знищено «роту спецназу з Єкатеринбурга»

Також користувач написав, що диверсійно-розвідувальним підрозділом була знищена «рота спецназу з Єкатеринбурга».

Джерело: Відомості

Користувач мережі Facebook з ніком Johan Karlsen взяв на себе відповідальність за надпотужний вибух у Донецьку, ударна хвиля від якого прокотилася по всьому місту. 

Вибух стався, за попередніми даними, на території Донецького казенного хімічного заводу, де знаходились склади з боєприпасами, передає ТСН.

Вчора, вже після вибуху, Johan Karlsen написав на своїй сторінці, що вибух це результат дій «антиДНРівського Спротиву», членом якого є користувач. Також користувач написав, що диверсійно-розвідувальним підрозділом була знищена «рота спецназу з Єкатеринбурга».

Окрім того, Johan Karlsen на сторінці свого Facebook запропонував зіграти з бойовиками у «гру», надавши їм шифр, злам якого дав би бойовикам можливість знайти вибухівку, яку підрозділ «Спротиву» заклав у Донецьку.

Але, як написав користувач після 20 годин очікування, бойовики не розгадали шифр та «недорахувались двох мінометних розрахунків, на колгоспному ринку селища Трудовських», який входить у донецьку агломерацію.

Хто саме криється за профілем користувача Johan Karlsen зараз невідомо, це може бути як звичайний користувач соцмережі, який намагається присвоїти собі героїчні вчинки, так і справжній боєць «Спротиву», який почав проти бойовиків свою смертельну гру.  

Loading...