В Іловайському котлі загинули близько тисячі людей

В Іловайському котлі загинули близько тисячі людей

Підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Світязь», «Херсон», «Миротворець», а також зведена рота 93-й і 17-й бригад ЗСУ потрапили в оточення під Іловайськом 26 серпня.

Джерело: Відомості

У результаті трагедії під Іловайськом загинуло біля тисячі осіб. Про це під час засідання ТСК щодо трагедії під Іловайськом сказав голова комісії Андрій Сенченко, передає УНН.

«Загальна кількість загиблих, в тому числі загиблих від ран по всіх епізодах Іловайської трагедії, складає біля тисячі осіб», — сказав Сенченко.

Він підкреслив, що очолювана ним ТСК не закінчує зараз роботу — до Міністерства оборони України відправлені нові запити.

Нагадаємо, підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Світязь», «Херсон», «Миротворець», а також зведена рота 93-й і 17-й бригад ЗСУ потрапили в оточення під Іловайськом 26 серпня.

27 серпня бойовики так званої «ДНР» повідомили, що повністю взяли Іловайськ під свій контроль. Залишкам українських підрозділів вони запропонували «зелений коридор», проте під час виходу військові були розстріляні.

Після подій ВР створила тимчасову слідчу комісію для розслідування подій в Іловайському котлі.

Loading...