У «ДНР» все частіше виникають перестрілки між угрупуваннями терористів

У «ДНР» також відзначається посилення конфліктів між різними угрупуваннями терористів.

Джерело: Відомості

Протягом останнього тижня серйозно зросли бойові можливості «бригади «Привид» (командир – Олександр Мозговий) за рахунок озброєння і техніки, переданої бойовикам росіянами.

Одночасно відзначається поглиблення конфлікту між командуванням «бригади «Привид» і бандформування «Зоря» (командир – Андрій Патрушев, раніше – Ігор Плотницький).

У «ДНР» також відзначається посилення конфліктів між різними угрупуваннями терористів.

Керівництво «ДНР» намагається боротися з масовими фактами перестрілок між окремими групами бойовиків в ході з'ясування відносин. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«На нараді з цього питання так званий «прем'єр-міністр ДНР» Олександр Захарченко різко розкритикував керівництво окремих терористичних груп і пообіцяв вжити найжорсткіших заходів проти ініціаторів збройних зіткнень», — написав Тимчук.

Також він повідомив, що у «ДНР» за допомогою фахівців ГРУ ГШ, які прибули з Росії, створено «підрозділ інформаційно-психологічної війни». Основним завданням структури визнана робота з населенням територій, підконтрольних Києву, в першу чергу — в Луганській і Донецькій областях. 

Loading...