У побитого Шуфрича діагностували черепно-мозкову травму

У побитого Шуфрича діагностували черепно-мозкову травму

Офіційних звернень до міліції від потерпілого регіонала наразі не надходило. Втім, Шуфрич вже звернувся по допомогу до медиків.

Джерело: Відомості

У побитого сьогодні в Одесі нардепа Нестора Шуфрича діагностовано струс головного мозку і закриту черепно-мозкову травму. Про це повідомили у ГУ УМВС України в Одеській області.

Офіційних звернень до міліції від потерпілого регіонала наразі не надходило. Втім, Шуфрич вже звернувся по допомогу до медиків.

«Було лише одне повідомлення по спецлінії «103». Звернувся Нестор Шуфрич, діагностовано струс головного мозку і закриту черепно-мозкову травму», — розповіли у прес-службі.

Правоохоронці зазначили, що наразі не володіють інформацією щодо затриманих у ході сутички між активістами і регіоналом.

«Поки що нічого не моржу сказати з цього приводу (чи затримали когось із учасників конфлікту). Знаємо, що на місце виїхала слідчо-оперативна група. Попередня кваліфікація інциденту, яку зараз дають слідчі, — це ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство)», — поінформували у одеській міліції.

Правоохоронці також підтвердили, що у ході сутички одна зі сторін застосувала газ.

«Треба ще з’ясувати, хто саме застосовував цей газ — Правий сектор чи правоохоронці», — додали у прес-службі.

Шуфрич намагався сховатися від розлючених людей за спинами міліціонерів і падав з ніг, доки йшов до авто. Народного обранця від Партії регіонів з усіх боків оточили охорона та міліція, втім, молодики з символікою «Правого сектору» все одно били та штовхали його, поки той не дійшов до авто.

Весь цей час люди з натовпу кричали «вбийте його», «путінська тварюка», «закрийте автобус» і «ганьба».

Від побоїв у нардепа йшла кров – йому сильно розбили обличчя і порвали одяг. Після інциденту в Одесі відмінили заплановану прес-конференцію депутата.  

Loading...