В Одесі розлючена юрба побила Шуфрича (відео)

В Одесі розлючена юрба побила Шуфрича (відео)

Шуфрич приїхав до Одеси нібито на зустріч з «Опозиційним блоком», однак під будівлею ОДА його перестріли чоловіки у камуфляжі з червоно-чорними прапорами.

Джерело: Відомості

Сьогодні в Одесі на сходах під ОДА люди накинулися на депутата Нестора Шуфрича та побили його. Про це повідомила радник глави Одеської області Зоя Казанжі. 

Шуфрич приїхав до Одеси нібито на зустріч з «Опозиційним блоком», однак під будівлею ОДА його перестріли чоловіки у камуфляжі з червоно-чорними прапорами. Казанжі наголосила, що Шуфрича на зустріч з очільником ОДА не запрошували.

«Голова Одеської ОДА Ігор Палиця не запрошував до себе на зустріч Нестора Шуфрича. Нестора Шуфрича дійсно побили на сходах під ОДА. Він, начебто, йшов на зустріч з «Опозиційним блоком». Разом з Шуфричем був депутат облради Микола Скорик, колишній голова ОДА (це при ньому сталося 19 лютого, коли було побито багато людей). Скорика не побили», — йдеться у її повідомленні в Facebook.

У мережі вже опублікували відео з місця інциденту. На ньому чоловіки у балаклавах та камуфляжі кричать: «Геть з Одеси, путінська тварюка», б'ють та штовхають депутата. Йому розбили губу, набили синці та порвали одяг.  

Loading...