СБУ та бійці батальйонів виловили десяток посіпак бойовиків

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Джерело: Відомості

Служба безпеки України спільно з бійцями добровольчих батальйонів затримала 10 громадян України, причетних до терористичної діяльності у Волновасі та Краматорську на Донеччині. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

За даними відомства, серед затриманих – інформатори незаконних військових формувань, члени розвідувально-диверсійних груп, провокатори, які закликали місцевих мешканців для протиправних акцій для дестабілізації ситуації у регіоні.

Зокрема, у Волновасі затримано трьох зловмисників, які розгорнули у місті інформаторську мережу для збору розвідданих про місця дислокації, чисельність та маршрути переміщення сил АТО. «У визначений час правопорушники «виходили на зв’язок» та передавали зібрані відомості до т.зв. штабу «ДНР», — розповіли в СБУ.

У Краматорськ контррозвідка СБУ затримала громадянина України 1985 року народження, який забезпечував пропускний режим на блокпостах терористів. «Встановлено, що затриманий «Т» добровільно вступив до бандформування. Протягом окупації м. Краматорська бойовиками «Т» з автоматом в руках патрулював вулиці міста, залякуючи та грабуючи місцевих мешканців, охороняв «місцеве НКВД» у м. Слов’янськ», — повідомили у відомстві.

Loading...