Вибори до парламенту будуть коштувати українцям 957 млн 572 тисяч гривень

Вибори до парламенту будуть коштувати українцям 957 млн 572 тисяч гривень

Верховну Раду президент України розпустив 25 серпня. А вже 28-го стартувала виборча кампанія з позачергових виборів народних депутатів.

Джерело: Відомості

Саме такий кошторис затвердила Центральна виборча комісія. Із загальної суми на передвиборчу агітацію кандидатів, виготовлення бюлетенів, супровід Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Вибори» і т.п — передбачено 238 млн 500 тисяч гривень, повідомляє Радіо.24.

Нагадаємо, Верховну Раду президент України розпустив 25 серпня. А вже 28-го стартувала виборча кампанія з позачергових виборів народних депутатів. Самі ж вибори відбудуться 26 жовтня. Новий склад Верховної ради будемо обирати за змішаною системою.

В окупованому Криму парламентські вибори не відбудуться. Але громадяни України, які проживають на півострові, можуть проголосувати на материковій частині країни. Під питанням залишається і проведення виборів на Донбасі. У ЦВК пропонують змінити межі та центри виборчих округів, щоб у кожному з них було хоча б кілька виборчих дільниць на території, де не ведуться бойові дії.

Loading...