З оточення під Іловайськом вирвалися ще 84 українських військовослужбовців

З оточення під Іловайськом вирвалися ще 84 українських військовослужбовців

«Хороша новина від Семена Семенченка! Щойно з оточення під Іловайськом вийшли ще 69 бійців батальйону Донбас! У тому числі всі 4 дівчини-бійці», — написав Геращенко.

Джерело: Відомості

З оточення терористів вийшли ще 84 бійці. В понеділок з'являться списки всіх, кому вдалося вибратися з котла під Іловайськом. Про це в Фейсбуці написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко з посиланням на комбата «Донбасу» Семена Семенченка. 

«Хороша новина від Семена Семенченка! Щойно з оточення під Іловайськом вийшли ще 69 бійців батальйону Донбас! У тому числі всі 4 дівчини-бійці», — написав він.

«Також вийшли з оточення ще 11 бійців батальйону «Світязь» і 4 бійці батальйону «Дніпро-1». Списки всіх хто ще не вийшов – завтра. Підсумуємо і опублікуємо. Будемо з'ясовувати долю кожного, чия доля поки не відома. Слава Україні!», — додав радник глави МВС.

«Семен сообщает, что вышел взвод разведки «Донбасса» 30 человек во главе с комвзвода!! Ребята пришли из Краснасельского — реально с боем прорвавшись! Еще вышли!!!!! «Донбасс»! 39 ребят!!! в том числе четыре девченки наши! Еще!!! 11 ребят из «СВИТЯЗЯ» и 4 ребят из «Днепр-1» вышли!», — підтвердив інформацію в своєму Фейсбуці глава МВС Арсен Аваков. 

Loading...