Сили АТО ліквідували колону терористів і знищили 20 одиниць техніки та 26 бойовиків

«Об’єднані сили прикордонних нарядів та підрозділу Національної Гвардії атакували терористів. В результаті бою було знищено понад 20 одиниць техніки, 26 терористів», — зазначили в РНБО.

Джерело: Відомості

Прикордонний наряд виявив автомобільну колону терористів, яка рухалася в напрямку села Лисиче Амвросіївського району. У колоні, загальною протяжністю близько 1,5 км, рухались 2 БТРи, УРАЛи, КаМАЗи, броньовані мікроавтобуси та легкові автомобілі з георгіївськими стрічками.

Як повідомили в прес-центрі РНБО, в цей же час почався обстріл пункту пропуску «Успенка», колона розділилась і частина її вирушила польовими дорогами в напрямку пункту пропуску «Успенка».

«Об'єднані сили прикордонних нарядів та підрозділу Національної Гвардії атакували терористів. В результаті бою було знищено понад 20 одиниць техніки, 26 терористів», — зазначили в РНБО.

В РНБО також повідомили про бойове зіткнення підрозділу Нацгвардії з колоною бойовиків на перехресті Успенка-Лисиче-Калинове:

«Українські прикордонники, вирушивши на допомогу, на відстані близько 800 м від села Лисиче виявили колону бойовиків, відкрили по ній вогонь. Після знищення «КаМАЗу» з боєприпасами та ще кількох одиниць техніки, прикордонники відійшли до лісосмуги для перезарядки озброєння БТР-80. Після відходу по місцю їх попереднього розміщення терористи відкрили вогонь з мінометів. Українські силовики втрат не зазнали».

За даними військової розвідки, не припиняється постачання Росією зброї та особового складу терористам на схід України. Так, вчора на напрямку н.п. Анікін (РФ) - н.п. Провалля (Укр.) в районі «Грушовського пруда» з території РФ в бік Краснодону заїхало 5 «КаМАЗІВ» з озброєними найманцями.

О 20:15 на території РФ біля державного кордону на напрямку н.п. Деркул (РФ) - н.п. Красна Талівка Луганської області відбулася провокація з боку ЗС Російської Федерації. 2 танки та 9 БТРів на великій швидкості почали рухатись в бік України, але за кілька метрів від лінії державного кордону зупинились та поїхали вздовж кордону. 

Loading...