На Волинь із зони АТО повернулися прикордонники Луцького загону

На Волинь із зони АТО повернулися прикордонники Луцького загону

Виконуючий обов’язки начальника загону полковник Олег Шевченко особисто привітав військовослужбовців з поверненням додому.

Джерело: Відомості

Вчора у Луцькому прикордонному загоні зустріли своїх колег, які у складі оперативно-бойового підрозділу декілька місяців несли службу по охороні та обороні державного кордону в зоні проведення антитерористичної операції. Про це розповіли у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Виконуючий обов’язки начальника загону полковник Олег Шевченко особисто привітав військовослужбовців з поверненням додому:

«На жаль, не всі військовослужбовці Держприкордонслужби повернулись у свої частини, ми також маємо бойові втрати серед персоналу нашого прикордонного загону — це молодший сержант Киричук Сергій Володимирович та молодший сержант Гулюк Сергій Миколайович. Згідно Указу Президента України вони нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеню (посмертно)».

Хвилиною мовчання всі присутні віддали шану тим, хто загинув за суверенітет нашої держави.

До прибулих бійців оперативно-бойової прикордонної застави звернувся голова ветеранської організації Луцького загону генерал-лейтенант Аркадій Яворський, який особисто потиснув кожному руку та висловив впевненість, що й надалі кожен буде прикладом відповідального та сумлінного виконання військового обов’язку.

Згідно наказу голови Держприкордонслужби України шість військовослужбовців нагороджені нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону України». Крім цього, охоронці кордону відзначені грамотами від начальника Північного регіонального управління.

Після теплої та дружньої зустрічі прибулі герої потрапили в обійми рідних та близьких, які з нетерпінням очікували закінчення шикування. 

Loading...