У Луцьку до програми БонусПлюс підключено мережу піцерій «Фелічіта»

Новий партнер, який поповнив ряди волинської мережі, — піцерія «Фелічіта».

Джерело: Відомості

Швидким зростанням партнерської мережі по програмі ПриватБанку БонусПлюс сьогодні на Волині не здивуєш нікого.

Новий партнер, який поповнив ряди волинської мережі, — піцерія «Фелічіта».

Давно знайомий для лучан заклад тепер зможе розрахувати своїх відвідувачів бонусним рахунком від ПриватБанку. Зручно та приємно скористатися нагодою відпочинку у закладі «Фелічіта» та отримати винагороду до 5% на свій бонусний рахунок при розрахунку карткою. Це стало можливим після підключення піцерії до програми БонусПлюс ПриватБанку. Тож відтепер клієнти закладу можуть самі обирати зручний для них спосіб оплати і накопичувати бонуси.

Як повідомили у ПриватБанку, місячний оборот мережі БонусПлюс на Волині становить 15 754 399 грн. При цьому майже 52 тисячі клієнтів скористалися послугою БонусПлюс та розрахувалися накопиченими бонусами.

Програма БонусПлюс діє в магазинах-партнерах ПриватБанку і доступна більш ніж 18 мільйонам власників пластикових карт банку.

Суть програми полягає в тому, що за кожну витрачену гривню банк повертає від 3 до 20% від суми покупки на спеціальний бонусний рахунок (відео). Ці гроші потім можна вільно витратити в будь-якій торговельній точці мережі. На сьогоднішній день тільки в Україні мережі БонусПлюс працює більше 27 000 торгових точок, в тому числі і найбільші мережі продуктових магазинів, аптек, салонів електроніки і побутової техніки, закладів громадського харчування, транспортних та авіаційних компаній.

Тільки по Волині ця цифра сягає більш як 1400 закладів.

Перелік усіх партнерів — учасників програми БонусПлюс у Волинській області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті http://bonus.privatbank.ua.

Сьогодні у Волинській області Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку функціонує 69 відділень, 200 терміналів самообслуговування та 202 банкомата.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,6 млн рахунків індивідуальних клієнтів, 325 тис. корпоративних клієнтів. За даними на 1 січня 2014 року, активи банку становлять 214,5 млрд грн, капітал – 20,3 млрд грн, чистий прибуток банку за 2013 рік – 1,873 млрд грн. Міжнародна банківська група «ПриватБанк» обслуговує понад 22 млн корпоративних і роздрібних клієнтів у 11 країнах світу, серед яких Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. За даними рейтингу Tор 1 000 World Bank’s британського журналу The Banker, у 2013 році ПриватБанк увійшов у топ-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку www.pb.ua.

Loading...