Меджліс поки що не будуть забороняти

Нагадаємо, що так звана прокурор Криму Наталя Поклонська двічі погрожувала заборонити Меджліс.

Джерело: Відомості

Нова влада анексованого Криму поки що не розглядає питання про заборону Меджлісу. Про на брифінгу у Сімферополі заявив так званий спікер кримського парламенту Володимир Константинов, передає Еспресо.TV.

«Мови про заборону абсолютно немає, — заявив він. — Є деструктивна позиція окремих його лідерів. Вона не просто деструктивна, вона вже політично нереалістична», — сказав Константинов.

При цьому він розповів про «правильну позицію» окремих членів Меджлісу на прикладі свого заступника Ремзі Ільясова, який «їздить по селах» і «бачить настрої людей».

Пан Ільясов обійняв посаду в новому кримському парламенті без дозволу Меджлісу.

Нагадаємо, що так звана прокурор Криму Наталя Поклонська двічі погрожувала заборонити Меджліс за діяльність, яку вона вважає екстремістською. Зокрема, їй не подобаються бажання представницького органу кримських татар створити національно-територіальну автономію та рішення бойкотувати майбутнє голосування у кримський парламент.

Голова Меджлісу Рефат Чубаров, якому від 5 липня на 5 років заборонено в’їзд до Криму, припускав у пресі, що Меджліс спробують ліквідувати вже цієї осені.

Loading...