Патріотичний дух прикордонників укріплюють піснями і танцями

Академічний ансамбль пісні й танцю Державної прикордонної служби України завершив свій перший тур поїздки на підтримку співробітників Держприкордонслужби, які другий місяць поспіль несуть службу на державному кордоні в умовах загострення військово-політичної обстановки.

Джерело: Відомості

 

Першими артисти відомства відвідали прикордонників Північного регіонального управління, зокрема, відділи «Вороб`ївка» та «Гірськ» Чернігівського прикордонного загону. Українські пісні та танці сприяли укріпленню патріотичного духу прикордонників,  підняли їм настрій, додали сил та впевненості. Особливо тепло глядачі зустрічали заслужену артистку України Олену Лукашову, яка виконувала українські народні пісні, хореографічні номери у виконанні балету ансамблю - лауреата Всеукраїнського конкурсу ім. П.Вірського. Взагалі жоден з учасників концерту не залишив сцену без бурхливих оплесків.

Наразі Академічний ансамблю пісні та танцю Держприкордонслужби України продовжує свій тур та вирушає підтримати охоронців кордону, які несуть службу у підрозділах на південній та східній ділянках кордону.

Loading...