Донецькі сепаратисти обіцяють піти після того, як розійдеться Майдан

За словами лідера сепаратистів, перш ніж говорити про компроміс, Київ "має звільнити захоплені будівлі, роззброїти незаконні формування - Нацгвардію та "Правий сектор", відпустити на свободу політичних в’язнів".

Джерело: Відомості

Донецькі сепаратисти повідомили, що не залишать захоплені адмінбудівлі до тих пір, доки не розійдеться Майдан в Києві

Про це заявив співголова так званої "Донецької народної республіки" Денис Пушилін, повідомляє Еспресо.TV  з посиланням на Російську службу ВВС.

Він звинуватив українську владу в невиконанні домовленостей, досягнених в Женеві кілька днів тому. За словами лідера сепаратистів, перш ніж говорити про компроміс, Київ "має звільнити захоплені будівлі, роззброїти незаконні формування - Нацгвардію та "Правий сектор", відпустити на свободу політичних в'язнів".

Окрім того, Пушилін заперечив причетність своїх однодумців до антисемітських листівок і назвав їх "провокацією".

"Там були листівки проти євреїв, проти підприємців, проти іноземних студентів. Зроблені непрофесійно. Там у підпису – "народний губернатор Пушилін". Але ні я себе так, ні мене хтось так ніколи не називав. Печатку виконано у фотошопі і вона не співпадає за розмірами з нашою. А текст написаний досить по-дурному, щоб до нього ставитися серйозно", - заявив лідер сепаратистів.

Нагадаємо, СБУ розслідує факти розповсюдження у Донецьку провокаційних листівок антисемітського характеру від імені "Донецької народної республіки".

Loading...