У Краматорську російські військові знову захопили КРРТ радіо передавальну станцію

Співробітники радіотелевізійної передавальної станції м. Краматорськ чекали на прибуття підрозділів МВС та Міноборони, які повинні були забезпечити охорону і оборону об’єкту, але цього не сталося. Ніхто не прибув.

Джерело: Відомості

Радіопередавальний центр у Краматорську, який входить до Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) знову захопили озброєні особи. Про це повідомили в прес-службі концерну, передає УНН.

«Російські військові через резервне введення відновили електропостачання і здійснюють заходи по включенню російських каналів на частотах українських. Співробітники радіотелевізійної передавальної станції м. Краматорськ чекали на прибуття підрозділів МВС та Міноборони, які повинні були забезпечити охорону і оборону об’єкту, але цього не сталося. Ніхто не прибув», — йдеться в повідомленні.

В концерні повідомляють, що під час другого захоплення РТПС міста Краматорськ на території об’єкту технічного персоналу Концерну РРТ не було. Включення трансляції російських телевізійних каналів та переналаштування обладнання відбувається силами і засобами технічних фахівців, які прибули з російськими військовими.

Нагадаємо, сьогодні зранку радіопередавальний центр у Краматорську звільнили від озброєних осіб. Концерн РРТ спільно з Службою Безпеки України вжитими заходами забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських телевізійних каналів, що розпочалося після захоплення російськими військовими радіотелевізійної передавальної станції м. Краматорськ.

Loading...