На Ягодинській митниці новий керівник

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 7 квітня 2014 року виконання обов’язків начальника Ягодинської митниці Міндоходів покладено на Гою Олега Васильовича.

Джерело: Відомості

Виконуючий обов’язки начальника Ягодинської митниці Міндоходів Олег Васильович Гоя провів робочу нараду за участю керівного складу митниці.

Відкриваючи нараду, Олег Васильович зазначив, що виконання у повному обсязі завдань, які поставило керівництво держави, можливе лише за умови плідної співпраці кожного з співробітників митниці.

За його словами, основними стратегічними завданнями для працівників митниці стануть забезпечення наповнення державного бюджету України, боротьба з митними правопорушеннями та ефективна взаємодія з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.

«Ми повинні встановити партнерські відносини з бізнесом, а будь- які незаконні стимули, які мають місце під час митного оформлення, відкинути у своїй роботі. Боротьба з корупцією та тіньовим сектором економіки – це першочергові завдання, які я ставлю перед вами»,- наголосив Олег Васильович.

Loading...