У Ковелі для дітей влаштовують ковзанки під відкритим небом

Аби школярі не сумували на вимушених «канікулах», у місті залізничників комунальники та рятувальники роблять ковзанки.

Джерело: Відомості

Аби школярі не сумували на вимушених «канікулах», у місті залізничників комунальники та рятувальники роблять ковзанки. Про це пише сайт Про Ковель.

Чотири льодових майданчики скоро з’являться у Ковелі. У відділі комунального господарства кажуть, що створення ось таких місць для зимових розваг дітвори, тепер, як ніколи на часі, оскільки на вулицях цими днями їх значно побільшає. Адже у школах оголосили тимчасові вимушені канікули. І, щоб ті не тинялися по місту без діла, не накоїли чогось лихого, поки їхні батьки зайняті хатніми справами чи знаходяться по роботах, комунальники придумали, як дітей розважити з користю. Льодові катки будуть вільно доступні усім бажаючим.

Допомогти побудувати місту льодові площадки зголосилися місцеві еменесники. Вони доставляють на місце розташування об’єкта основний будівельний матеріал – воду – та рівномірно шар за шаром розливають її по всій території. А тріскучі морози вже завершують процес, вмить перетворюють H2O у лід. І каток готовий до використання.

За кожним таким льодовим майданчиком закріплені керівники комунальних підприємств міста: РЖКП 1 та 2, ПТМ «Ковельтепло» та управління водопровідно-каналізаційного господарства.

Loading...