Міліція закупила в Порошенка і Васадзе автомобілів на 35 мільйонів

Органи Міністерства внутрішніх справ за результатами тендерів із 14 по 24 червня уклали угоди на придбання легкових автомобілів на загальну суму 35,85 мільйона гривень.

Джерело: Відомості

Органи Міністерства внутрішніх справ за результатами тендерів із 14 по 24 червня уклали угоди на придбання легкових автомобілів на загальну суму 35,85 мільйона гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт Наші гроші.

Міністерство внутрішніх справ України витратило 22,22 мільйона на закупівлю 358 легкових автомобілів.

У ТОВ «Український автомобільний Холдинг», власником якого є Петро Порошенко, придбано два «Hyundai Santa Fe 2.4» по 240 тисяч гривень за одиницю, три «Hyundai Sonata 2.0» по 213 тисяч грн./од., один «Hyundai Sonata 2.4 AT Express» за 255 тисяч, один «Богдан 23101» за 69 тисяч, два «Subaru Forester 2.5 T» по 306 тисяч кожен і 320 автомобілів «ВАЗ-2107» по 55 тисяч за машину.

Також придбано автомобілі спецпризначення. У ТОВ «Арма-моторс» придбано два «Renault Kangoo Expression» по 167 тисяч. Засновниками фірми-продавця є Роман Казанко і Олександр Сівкович, син екс-віце-прем’єра Володимира Сівковича.

У ПАТ «Українська автомобільна корпорація» в особі філії «Автоцентр на Теремках» Таріела Васадзе придбано один «Lanos Pick-up» за 72 тисячі і 26 машин «ЗАЗ Lanos» по 80 тисяч кожна.

Криворізький відділ Державної служби охорони при ГУ МВС у Дніпропетровській області за 240 тисяч придбав у ПАТ «Українська Автомобільна Корпорація» в особі Філії «Автоцентр на Теремках» Таріела Васадзе три автомобілі «Daewoo Lanos». Управління Державної служби охорони при УМВС у Полтавській області за 1,76 млн. грн. придбало у цієї ж фірми 22 «Daewоo Lanos» по 80 тисяч за одиницю.

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС у Львівській області за 4,67 млн. грн. придбало у ТОВ «Український автомобільний холдинг» Петра Порошенка 19 «Hyundai Tucson» по 179 тисяч гривень і у ПАТ «Українська автомобільна корпорація» в особі Філії «Автоцентр на Теремках» Таріела Васадзе 16 автомобілів «Daewоo Lanos».

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС у Донецькій області придбало у ТОВ «Український автомобільний холдинг» Петра Порошенка і ПАТ «Українська автомобільна корпорація» в особі Філії «Автоцентр на Теремках» Таріела Васадзе автомобілі невказаної марки і кількості на суму майже 6 мільйонів гривень.

Управління державної служби охорони при ГУ МВС в АР Крим за 443 тисячі придбало у ТОВ «Український автомобільний холдинг» один «Hyundai Tucson» за 203 тисячі, а на решту – «Daewoo Lanos».

Таким чином прибутки компанії Петра Порошенка від цих угод склали 27,7 мільйона гривень, а Таріела Васадзе – 7,36 мільйона.

Loading...