Азаров наказав не заважати бізнесу працювати

Азаров наказав не заважати бізнесу працювати

Прем’єр-міністр Микола Азаров вимагає, щоб Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Міністерство фінансів протягом місяця подали на розгляд уряду програму реформування податкової і митної служб.

Джерело: Відомості

Прем’єр-міністр Микола Азаров сьогодні, 23 березня, на засіданні Кабміну критукував роботу податківців і митників. Він вимагає, щоб Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Міністерство фінансів  протягом місяця подали на розгляд уряду програму реформування податкової і митної служб.

За його словами, на сьогодні робота податкової та митної служб викликає «левову частку нарікань».

Азаров вимагає не заважати бізнесу працювати. На його вимогу профільні відомства мають переглянути підходи до фіскального адміністрування, а також значно спростити правила для платників податків.

«Уряд жодного дня не терпітиме ситуацію, яку створили для бізнесу, коли підприємці змушені стояти в чергах, а не працювати», - наголосив Азаров.

Крім того, він зауважив, що нічого не заважало Мінфіну, Мінекономіки, податковій і митній службам протягом трьох місяців поточного року розробити положення для спрощеної системи оподаткування, які обіцяли людям.

«Чому керівники цих відомств, робочої групи, створеної для діалогу з підприємцями, чекали кілометрових черг до податкових інспекцій, акцій протесту або вказівок, щоб виконувати свої безпосередні функції, а також чітко сформульовані доручення уряду?» - запитав прем’єр-міністр.

Loading...