Самопоміч: Проведення виборів на окупованих територіях легалізує окупаційну владу

Самопоміч: Проведення виборів на окупованих територіях легалізує окупаційну владу

Президент фактично визнав, що Україна погоджується на вибори на окупованих територіях без встановлення контролю за кордоном з Росією з боку України.

Джерело: Відомості

У вчорашньому інтерв’ю Президент фактично визнав, що Україна погоджується на вибори на окупованих територіях без встановлення контролю за кордоном з Росією з боку України.  Встановлення контролю над кордоном передбачається наступного дня після проведення виборів. До моменту проведення виборів озброєна місія ОБСЄ має контролювати кордон, щоб припинити постачання російської зброї та військ.

Фракція «Об’єднання «Самопоміч» вважає неприпустимим проведення виборів на окупованій території за жодних обставин, окрім як після встановлення там державної влади України, що почнеться з моменту заходу Збройних сил України на окуповані Донеччину, Луганщину та АР Крим.

Проведення виборів за інших обставин просто легалізує окупаційну владу, яку Росія вибудувала на окупованих територіях за 2 роки з моменту підписання першого Мінська.

Озброєна місія ОБСЄ – це поліцейська місія, яка не здатна і не призначена для того, щоб протистояти російським військам та колаборантам, а отже не здатна контролювати кордон. Жодна озброєна місія нічого не зможе протиставити «Градам» та танкам, яких на окупованій території більше, ніж в деяких арміях європейських країн.

Фракція «Самопоміч» пропонує альтернативу мінським домовленостям,  які дивним чином замінили всі міжнародні безпекові договори та гарантії.  Україна має визнати окупацію, назвати Росію країною-окупантом,  припинити торгівлю з окупованими територіями, розірвати дипломатичні та економічні стосунки з Росією та припинити будь-які розмови про вибори на окупованих територіях доти, доки над кожною адміністративною будівлею Донеччини та Луганщини не буде встановлений Державний Прапор України.

Loading...