Порушники кордону намагалися спалити контрабанду

Порушники кордону намагалися спалити контрабанду

Львівські прикордонники виявили порушників, які ймовірно намагалися спалити контрабандний тютюн.

Джерело: Відомості

Учора прикордонники відділу «Амбуків» Львівського загону у взаємодії із сусідніми прикордонними підрозділами запобігли черговій спробі незаконного переміщення тютюнової контрабанди, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Порушники, ймовірно, помітивши охоронців кордону, зрозуміли, що їхні плани зазнали невдачі, тому, щоб приховати ознаки протиправної діяльності підпалили контрабандний тютюн та вдалися до втечі. На місце підпалу відразу прибула група реагування, яка виявила «сигаретне попелище».

У ході подальших пошукових заходів правоохоронці виявили декількох осіб, які на законні вимоги наряду зупинитися, не відреагували. Прикордонники були вимушені здійснили попереджувальні постріли вгору, але порушників це не зупинило і вони розбіглися в різних напрямках.

Згодом, в ході реалізації оперативної інформації, неподалік від держрубежу групою реагування було затримано 5 громадян України, які, ймовірно, можуть бути причетні до цього випадку.

Підпалені тютюнові вироби доставлені у прикордонний підрозділ. Загальну кількість точно встановити не вдалося у зв’язку із значним обгоранням, але кількість, які не встигли згоріти, склала 415 пачок цигарок.

Loading...