На Волині летальна ДТП

На Волині летальна ДТП

Позашляховик «LandRover» на швидкості злетів у кювет.

Джерело: Відомості

Учора, 25 серпня на автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський», поблизу села Соловичі Турійського району, позашляховик «LandRover» на швидкості злетів у кювет. Водій від отриманих травм помер у реанімації районої лікарні, пасажир госпіталізований.

За кермом позашляховика перебував 27-річний мешканець Турійсього району. Виконуючи маневр обгону водій, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Водій автомобіля від отриманих травм помер у відділенні реанімації районної лікарні. Пасажир позашляховика, 38-річний мешканець Турійського району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення хірургії. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, перелом лівої ноги, перелом щелепи.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.

Нагадаємо, що у середу 24 серпня, на автодорозі поблизу села Гаївка Шацького району автомобіль «Citroen Berlingo» збив 15-річну дівчину. Внаслідок автопригоди неповнолітня отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Loading...