Система електронних закупівель PRОZОRRO впевнено завойовує довіру медичних закладів Волині

Система електронних закупівель PRОZОRRO впевнено завойовує довіру медичних закладів Волині

Медичні заклади Волині активно долучаються до електронних закупівель в електронній системі PRОZОRRO.

Джерело: Відомості

У квітні 2016 року Обласне територіальне медичне протитуберкульозне об’єднання на закупівлі медичних товарів заощадило 3000 гривень, що становить понад 23% від запланованої суми. Також у ході іншої закупівлі медичних товарів Обласне територіальне медичне протитуберкульозне об’єднання заощадило 4, 5 тисяч гривень, а це 25% від запланованих 13,5 тисяч гривень.

У травні 2016 року Обласному територіальному медичному протитуберкульозному об’єднанню вдалося заощадити понад 13% від запланованих 50 тисяч гривень на закупівлі продуктів харчування.

Обласне територіальне медичне протитуберкульозне об’єднання долучилося до електронних закупівель і у червні. На закупівлі медичних препаратів вдалося зекономити майже 7 тисяч гривень, що становить 24 % від запланованих майже 22 тисяч гривень.

Про те, що система електронних закупівель PRОZОRRO впевнено завойовує довіру медичних закладів Волині свідчить той факт, що три місяці поспіль Обласне територіальне медичне протитуберкульозне об’єднання у ході торгів заощадило значний відсоток від запланованих сум.

Детальніше про  економію медичних закладів Волині  у квітні-червні дивіться у інфографіці.

Loading...