В Полтавській області горів фельдшерсько-акушерський пункт

В Полтавській області горів фельдшерсько-акушерський пункт

У зв’язку з проведенням ремонту фельдшерсько-акушерський пункт тимчасово не експлуатувався.

Джерело: Відомості

29 червня о 15.24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в приміщенні фельдшерсько-акушерського пункту Пирятинського Центру первинної медичної допомоги по вулиці Центральна села Олександрівка Пирятинського району виникла пожежа. Відразу до місця події було направлено відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини, повідомляє прес-служба ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, стало відомо, що у зв’язку з проведенням ремонту фельдшерсько-акушерський пункт тимчасово не експлуатувався. На момент прибуття рятувальників, в приміщенні було сильне задимлення. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання відразу приступили до гасіння. Бійці ДСНС ліквідували пожежу о 16.30. До гасіння залучалася 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.

Вогнем було знищено частину майна, яке знаходилось в приміщенні, закопчено 150 кв. м стін. Врятовано від знищення полум’ям суміжне приміщення відділення поштового зв’язку та майно.

Травмованих та загиблих внаслідок події немає. За попередніми відомостями, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Loading...