У Луцьку в Стиру виловили частини тіла новонародженої дитини

У Луцьку в Стиру виловили частини тіла новонародженої дитини

За фактом убивства розпочато кримінальне провадження.

Джерело: Відомості

Учора, 25 травня, ввечері на вулиці Глушець в Луцьку в районі річки Стир виявлено частини тіла новонародженої дитини. Поліція відкрила кримінальне провадження та проводить розслідування.

Близько 21-ї години на лінію екстреного виклику диспетчерської служби «102» волинської поліції надійшло повідомлення від 61-річної жительки обласного центру, котра на березі річки у парку відпочинку імені Лесі Українки виявила труп дитини.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Поліцейські виявили фрагменти трупу новонародженої дитини, які перебували у воді тривалий час. Наразі, стать дитини не встановлена.

«За фактом умисного вбивства матір'ю своєї новонародженої дитини слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування», – повідомив Ігор Муковоз, керівник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області.

Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи, інформує сектор комунікації ГУ НП України У Волинській області.

Loading...