Десять правил, які додадуть молодості

Десять правил, які додадуть молодості

Молодість залежить від стилю життя.

Джерело: Відомості

Пропонуємо, десять правил, які додадуть молодості.

​Хоча б раз у тиждень спілкуйтесь з друзями
Візьміть подругу і їдьте разом на вихідні кудись. Жінки, які їздять куди завгодно принаймні двічі на рік, менш схильні до депресії, напруження і втоми, ніж ті, хто вважають за краще сидіти вдома.
Щодень пийте каву
Це скорочує ризик захворювань Паркінсона і Альцгеймера. Але якщо вам необхідний сплеск кофеїну в другій половині дня, випийте чаю. Ви зменшите ризик розвитку раку яєчників на 46%.
Частіше посміхайтесь

Поза всяким сумнівом, сміх дійсно може бути здоровим настільки ж, як і фізичні вправи. Коли ви смієтеся, ваш організм виробляє хімічні речовини, ендорфіни, які допомагають нейтралізувати наслідки стресу.
Сім годин достатньо для сну
Дослідження показують, що сім годин сну мають кращий ефект для вашогоздоров'я. За даними дослідження, жінки і чоловіки, які спали близько семи годин на добу, мають найнижчі показники смертності.
Прогулюйтесь на свіжому повітрі

Ваш начальник схвалить, якщо ви будете перекушувати бутербродом перед комп'ютером, але 20-хвилинна прогулянка на відкритому повітрі набагато корисніша. Сонячне світло підвищує ваш настрій, робить вас більш продуктивним на іншу частину дня, а також може запобігти хворобі.
Щоденне чищення зубів захистить від інсульту
Начебто ніякої небезпеки від однієї чистки зубів в день, але хороший догляд за зубами і яснами дає вам дещо більше, ніж просто красива посмішка - він захищає вас від інсульту і серцевого нападу.
Одягайте спортивний бюстгальтер, коли працюєте
Хороший хід! Коли жінка працює з ним, її груди рухаються при кожному кроці. Після невеликої прогулянки можна сказати, що шкіра стає еластичнішою, а груди подтянутими.
Обов’язково читайте
Коли вам від 20 до 30 років, це краще час, щоб створити резерв мозку. Ви втрачаєте близько 1% клітин мозку щороку. Щоб спровокувати зростання нових клітин і зв'язків в головному мозку, читайте, грайте на музичних інструментах, плануйте найскладніші заходи.
Не відмовляйтесь від сексу
Секс допомагає зменшити стрес. Заспокійливий ефект може бути пов'язаний зі стимуляцією широкого спектра нервів.
Кашка – обов’язкова страва на сніданок
Чаша висівок може поліпшити ваш настрій. Люди, які їдять каші, відчувають себе більш позитивними, продуктивними, менше схильні до стресу, ніж ті, хто просто схопив чашку кави.

Loading...