Христина Асмус здивувала нездоровою худобою

Христина Асмус здивувала нездоровою худобою

На свіжих фото актриса демонструє явну сутулість.

Джерело: Відомості

Про те що це - сколіоз або данина моді, засперечалися передплатники Христини Асмус, у той час як вона жартома сказала, що іноді не тримати спину прямо - просто зручно.

Актриса Христина Асмус опублікувала у своєму блозі знімки з недавньої фотосесії, на яких вона знята в яскраво-червоній сукні. Багатьох передплатників зірки серіалу «Інтерни» здивувало дві речі: не цілком здорова худоба Христини та її поза - Асмус дивиться в об'єктив, сильно зсутулившись. Хтось побачив у цьому особливий стиль зірки і фотографа, а хтось, навпаки, порадив дружині Гаріка Харламова терміново зайнятися поставою, мовляв, постійно вигинати спину дугою не корисно для здоров'я. Суперечка з цього приводу в коментарях розвернувся неабияка. «Для тих, хто пише «сколіоз»- подивіться фешн-журнали, пози професійних фотомоделей, просвітіться, а потім пишіть гидоти», - написала одна з захисниць Христини. А сама Асмус лише посміялася над ажіотажем, нею спровокованим, вказавши, що іноді сутулитися навіть зручно. Слів про нездорову худорлявість знаменитості також було сказано чимало, але на них Христина воліє ніяк не реагувати.

Втім, зовсім ще недавно здоров'я Христини Асмус дійсно викликало побоювання у її близьких. Восени на записі програми «Без страховки» актриса отримала серйозну травму і змушена була звернутися до лікарів. Виконуючи один з трюків, Христина надірвала зв'язки на нозі. Не допомогло навіть те, що у Асмус в минулому солідний досвід у галузі спортивної гімнастики: невдало приземлившись, зірка пошкодила коліно. Будучи людиною азартною, вирішила продовжувати виступ, перемагаючи сильний біль, чим у підсумку нашкодила самій собі. Виявилося, що ситуація занадто складна: артистці потрібна операція. На репетиції Христина була змушена ходити на милицях, а про участь у шоу на час забути.

До Нового року ситуація нормалізувалася, і Асмус навіть змогла відправитися в подорож разом з чоловіком і дочкою Анастасією, якій в січні виповнилося два роки. Найголовнішу ніч у році пара зустріла в Нью-Йорку в компанії колег Гаріка Харламова по Comedy Club. Відвідавши ще кілька американських міст і ознайомившись з місцевими пам'ятками і відвідавши шоу ілюзіоніста Девіда Коперфільда, який Христину абсолютно зачарував. Зараз Христина Асмус готується до прем'єри фільму «Чемпіони», в якому зіграла роль гімнастки Світлана Хоркіна, пише starhit.

Loading...